Τα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία στον κόσμο επιλέγουν COCO-MAT

Τα πιο ξεχωριστά και «ιδιαίτερα» ξενοδοχεία στον κόσμο επιλέγουν την COCO-MAT ως αποκλειστικό προμηθευτή για τον εξοπλισμό των δωματίων τους, με προϊόντα ύπνου από φυσικά υλικά.

To ξενοδοχείο Faralda Crane Hotel, ένα από τα πιο πρωτοποριακά ξενοδοχεία του κόσμου, το οποίο στεγάζεται σε ένα πρώην γερανό ύψους 50 μέτρων και βρίσκεται στις όχθες του ποταμού IJ, ακριβώς απέναντι από το κέντρο του Άμστερνταμ, επέλεξε τα προϊόντα ύπνου της COCO-MAT για μία ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής. Ο γερανός αυτός που παλαιότερα χρησιμοποιούνταν για την κατασκευή πλοίων, τώρα ανοικοδομήθηκε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο και αποτελεί ένα διάσημο και παγκοσμίως γνωστό ορόσημο της περιοχής NDSM.

Επίσης, άλλο ένα εντυπωσιακό ξενοδοχείο, το Le Clos de Landrais, το όποιο επέλεξε την COCO-MAT, βρίσκεται στην περιοχή Landrais στη Γαλλία, μέσα σε ένα πλούσιο περιβάλλον φυσικής ομορφιάς. Η μοναδική κατασκευή που έχει μία από τις κατοικίες του, καλούν τους φυσιολάτρεις να κοιμηθούν στη φύση με έναν ιδιαίτερο τρόπο και να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και ξεκούρασης σε προϊόντα ύπνου COCO-MAT από φυσικά υλικά.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να διαγραφείτε από την λίστα μας όποια στιγμή επιθυμείτε, κάνοντας κλικ στη λέξη «unsubscribe» που θα βρείτε στο κάτω μέρος όλων των email που στέλνουμε ή στέλνοντας μας e-mail στην διεύθυνση [email protected] . Περισσότερες πληροφορίες για την διαχείριση των προσωπικών στοιχείων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τα στοιχεία σας για την αποστολή των νέων μας.

Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.