25 έως 27 Νοεμβρίου, η COCO-MAT στην ΧΕΝΙΑ

Η COCO-MAT έχει καταφέρει να χτίσει ένα πετυχημένο brand και να τοποθετηθεί στην συνείδηση του καταναλωτή/επιχειρηματία ως ένας premium προμηθευτής συστημάτων ύπνου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προσφέροντας ένα επιπλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον ξενοδόχο: Να αναβαθμίσει και να επενδύσει στον ύπνο του ξενοδοχείου του, ουσιαστικά. Ο ύπνος στην COCO-MAT δεν είναι απλά η παραγωγή ενός ακόμα στρώματος αλλά μία ολοκληρωμένη εμπειρία ύπνου με λεπτομέρεια στην κατασκευή του προϊόντος και με προσεγμένη επιλογή των υλικών.  Προσφέροντας υψηλής ποιότητας χειροποίητα συστήματα ύπνου από φυσικά υλικά και πλαισιώνοντάς τα με μία ξεχωριστή φιλοσοφία, η COCO-MAT κατάφερε από το 1989 να έχει ως και σήμερα παρουσία σε 17 χώρες και με πάνω από 100 σημεία πώλησης, σε όλο τον κόσμο. Αυτή είναι η βάση της συνεργασίας μας με πληθώρα ποιοτικών ξενοδοχείων σε όλη την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Μέση Ανατολή και την Ασία, τα οποία έχουν επιλέξει την CΟCO-MAT για να προσφέρουν στους επισκέπτες τους μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας.

Astra-lindosBlu

 

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να διαγραφείτε από την λίστα μας όποια στιγμή επιθυμείτε, κάνοντας κλικ στη λέξη «unsubscribe» που θα βρείτε στο κάτω μέρος όλων των email που στέλνουμε ή στέλνοντας μας e-mail στην διεύθυνση [email protected] . Περισσότερες πληροφορίες για την διαχείριση των προσωπικών στοιχείων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τα στοιχεία σας για την αποστολή των νέων μας.

Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.