Νέα

"Οι Έλληνες μπορούν" λέει ο Παύλος Ευμορφίδης

«Μην το φάτε αυτό. Δε σας κάνει καλό»
Την εισαγωγή αυτή επέλεξε ο Σπύρος Κουβέλης για να παρουσιάσει τον Παύλο Ευμορφίδη, ιδρυτή της COCO-MAT, στο κοινό της εκδήλωσης «Οι Έλληνες μπορούν – Greeks can!» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Μαΐου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που είχε πει ο Παύλος στον εμπνευστή του Greeks can! Σπύρο Κουβέλη όταν οι δυο τους πρωτοσυναντήθηκαν σε ένα αεροπλάνο προς την Αθήνα πριν περίπου 15 χρόνια. Ο Paul προσπαθούσε να τον πείσει ότι δεν άξιζε να καταναλώσει το συσκευασμένο, αμφιβόλου ποιότητας και φρεσκάδας, αεροπορικό γεύμα που είχε μπροστά του.

Τα λόγια αυτά έκαναν μεγάλη εντύπωση τότε στο Σπύρο Κουβέλη. Και με αυτά επέλεξε να παρουσιάσει τον καλεσμένο του. Εύστοχη επιλογή, καθώς τελικά πίσω από τη φράση αυτή κρύβεται μια ολόκληρη φιλοσοφία! Η φιλοσοφία του Paul και ολόκληρης της COCO-MAT. Σε όλους μας αξίζει η ποιότητα. Σε όλους μας αξίζει το καλύτερο. Έστω και αν πρέπει να μοχθήσουμε λίγο περισσότερο ή να κάνουμε λίγη υπομονή παραπάνω. Στο τέλος όμως απολαμβάνουμε περισσότερο τους καρπούς των προσπαθειών μας!

Η χειμαρρώδης ομιλία του Paul ενθουσίασε το κοινό με τη γλαφυρότητα και τις ιδέες της. Στο τέλος η εκδήλωση έκλεισε με pillow-making για δέκα τυχερούς και δώρο διανυκτερεύσεις σε άλλους τρεις.

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook (www.facebook.com/coco-mat.gr) και δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση.