Γνωρίστε το τετραπλό σύστημα ύπνου COCO-MAT

Φυσικό, αμέταλλο, ελαστικό, απύθμενο, αθόρυβο

Το τετραπλό κρεβάτι της COCO-MAT είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας και εμπειρίας στο χώρο. Είναι ο συνδυασμός τεσσάρων κορυφαίων προϊόντων σε ένα πρωτοποριακό σύστημα ύπνου: κρεβατόστρωμα, στρώμα, ανώστρωμα με φυσικό καουτσούκ και ανώστρωμα με πούπουλο χήνας. Έτσι καταφέραμε να επιτύχουμε το στόχο μας: τέλεια υποστήριξη για το σώμα.

Κατάλληλος για τους περισσότερους σωματότυπους, αυτός ο τετραπλός συνδυασμός προσφέρει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για χαλαρωτικό και υγιεινό ύπνο. Κάθε ένα από τα τέσσερα αυτά προϊόντα έχει κατασκευαστεί από ένα συνδυασμό φυσικών υλικών, προσδίδοντας στο κρεβάτι την ελαστικότητα που χρειάζεται το σώμα.

Κρεβατόστρωμα

Συνδυασμός στρώματος και κρεβατιού. Τα κρεβατοστρώματα της COCO-MAT αποτελούνται από μια εργονομική βάση, πάνω στην οποία τοποθετούνται σε στρώσεις, φύλλα διάφορων φυσικών υλικών κυρίως φυσικού καουτσούκ και ελαστικού κοκοφοίνικα. Το κρεβατόστρωμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να απορροφά το βάρος που θα τοποθετηθεί πάνω του και για να βελτιώνει τη συμπεριφορά του στρώματος.

Στρώμα

Μέσω έρευνας και εμπειρίας καταφέραμε να δημιουργήσουμε στρώματα που προσφέρουν το σωστό επίπεδο ελαστικότητας. Όταν κοιμόμαστε, είναι σημαντικό το σώμα μας να υποστηρίζεται σωστά, στη φυσική του θέση, με τη σπονδυλική στήλη ευθυγραμμισμένη. Τα στρώματά μας είναι χειροποίητα, από φυσικά υλικά που δημιουργούν ιδιαίτερα υγιεινό περιβάλλον. Το φυσικό      καουτσούκ που χρησιμοποιούμε είναι υποαλλεργικό. Υλικά όπως η αλογότριχα και οι ίνες κάκτου βοηθούν στη ρύθμιση της υγρασίας ενώ τα φύκια απελευθερώνουν ιώδιο, ευεργετικό για ανθρώπους με αναπνευστικά προβλήματα και ρευματοπάθειες.

Ανώστρωμα

Τοποθετείται πάνω από το στρώμα για να ενισχύσει την απόδοσή του και να προσθέσει μια αίσθηση απαλότητας. Το ανώστρωμα αυξάνει την ελαστικότητα του κρεβατιού και απαλείφει τυχόν σημεία πίεσης στα βαρύτερα μέρη του σώματος. Το προτείνουμε ιδιαίτερα για ανθρώπους που πάσχουν από χρόνιους πόνους στον αυχένα και στη μέση. Επίσης το ανώστρωμα κάνει πιο εύκολο το στρώσιμο του κρεβατιού. Δε χρειάζεται να σηκώνεται το βαρύτερο στρώμα, αφού το σεντόνι στρώνεται εύκολα σε αυτό το επίπεδο του κρεβατιού.

Ανώστρωμα

Ένα επιπλέον ανώστρωμα γεμισμένο με πούπουλο χήνας που ολοκληρώνει το τετραπλό σύστημα ύπνου και ενισχύει την συμπεριφορά και την απόδοση του συνόλου. Αυτό το ανώστρωμα προσθέτει μια απολαυστική αίσθηση πολυτέλειας και μπορεί να υποστηρίξει σωστά τα ελαφρύτερα μέρη του σώματος.