Nieuws

COCO-MAT opent flagship store in New York

Met trots kondigt COCO-MAT de opening aan van een nieuwe flagship store van 525 vierkante meter in Manhattan. Deze twee verdiepingen tellende winkel is  de eerste zelfstandige winkel in de Verenigde Staten en maakt deel uit van COCO-MAT's streven om op de lange termijn haar aanwezigheid in Noord-Amerika uit te breiden.

"COCO-MAT-matrassen zorgen voor een ongeëvenaarde slaapervaring. Over de hele wereld zult u onze bedden vinden, van woningen tot luxe resorts, want er is waardering voor ons vakmanschap en het gebuik van de beste natuurlijke materialen", zegt COCO-MAT-oprichter Paul Eformfidus. "Opening van de winkel in SoHo, een van de beste winkeldistricten in het land, toont ons vertrouwen dat ook zij die behoren tot  de meest verwende klanten ter wereld, zullen genieten van onze producten."

De winkel in New York bevindt zich in  Mercer Street, nr. 49, in SoHo en heeft interieurs die ontworpen zijn door de befaamde architect Thomas  Juul-Hansen en de bekroonde lichtontwerper Hervé Descottes. De winkel heeft een look en feel die COCO-MAT's filosofie van elegantie en simpele stijl uitdraagt. Klanten kunnen er het volledige assortiment bedden proberen, daarbij geholpen door speciaal getrainde verkoopmedewerkers die individueel advies bieden. 

De winkel in New York heeft twee verdiepingen met galerijen op de eerste, waar getoond wordt hoe de matrassen gemaakt worden en de klanten kunnen kennisnemen van de werkwijzen van COCO-MAT. Bezoekers van de winkel kuinnen ook topproducten bekijken als het 4-lagenbed en de neiuwe lijn Trition-bedden. Het tweede niveau, gelegen onder het eerste, is voorzien van een speciaal ontworpen slaapruimte, waar klanten de matrassen kunnen testen in een eigen afgesloten ruimte. De winkel heeft ook een keuken voor het bereiden van drankjes en hapjes en een speciaal ontworpen speelplaats voor kinderen die de lange traditie van COCO-MAT's gastvrijheid onderstrepen. De onderste verdieping heeft ook aparte plekken voor klanten uit de hotelsector die graag de matrassen in hun kamers hebben.