Nieuws

De uitbreiding gaat door met een nieuw partnerschap in Seoul, Korea

COCO-MAT gaat door met internationale uitbreiding door het ondertekenen van een franchise-overeenkomst met het Koreaanse bedrijf HaaNong Co., Ltd. De overeenkomst verleent HaaNong Co. de exclusieve rechten voor de verkoop en distributie van COCO-MAT-producten in Seoul en omgeving, de dynamische hoofdstad van Zuid-Korea. Dit betekent COCO-MAT's toegang tot een tweede grote groeimarkt in Azië, na China.

HaaNong Co. is van plan om gemiddeld drie COCO-MAT shop-in-shops per jaar te openen in grote warenhuizen. De opening van de eerste winkel wordt verwacht in april 2012. Eerder al zal HaaNong Co. een tijdelijke COCO-MAT-ruimte inrichten in een van de bestaande showrooms. Bovendien wil HaaNong Co. ook een zelfstandige COCO-MAT store openen zodra een geschikte locatie is gevonden.

Maria Warming Brink Tsalapati, hoofd International Business Development bij COCO-MAT, zegt: "Onze natuurlijke en ambachtelijke producten slaan aan bij een Zuid-Koreaanse clientèle met een verfijnde smaak. We hebben veel vertrouwen in de ervaring en bekwaamheid van onze nieuwe Koreaanse partners en we zijn van mening dat onze slaapproducten een onmiddellijk succes zullen zijn bij particuliere en zakelijke klanten. Met HaaNong Co., Ltd. vieren we een geweldige aanvulling op onze internationale COCO-MAT-familie."

HaaNong Co., Ltd. is opgericht in 1994 en heeft exclusieve contracten met een aantal wereldberoemde merken, waaronder de Italiaanse onderneming voor houten vloeren Listone Giordano, het Japanse Toyo Kitchen en de Italiaanse mozaïekenproducent SICIS. De showrooms zijn een paradijs voor ontwerpers, architecten en particulieren. HaaNong Co. wijdt zich aan het verhogen van de woon- en leefcultuur in Korea en levert aan grote bedrijven als Samsung, Hyundai en Lotte en exclusieve hotels als het Ritz Carlton en Banyan Tree. COCO-MAT-producten bieden HaaNong Co. de mogelijkheid zich te richten op aanvullende marktsegmenten voor slaapproducten en woninginrichting.