Nieuws

Art Hotel Dulac

Art Hotel Dulac is een kleurrijk hotel met een sfeer die doet denken aan een kleine kunstgalerie. Prachtige schilderijen en een selectie van kunstobjecten, exclusief voor het hotel gemaakt door kunstenaar Kourosh Ajamlou, sieren de kamers en het interieur van de andere ruimten.
Gasten hebben de keuze te verblijven in fraaie standaard kamers, deluxe kamers of comfortabele suites, allen uitgerust met COCO-MAT slaapsystemen, beddengoed en meubelen. De schitterende penthouses bieden een panoramisch uitzicht over Amsterdam vanuit het kroonjuweel van COCO-MAT, het bedsysteem Triton.
Art Hotel Dulac is gelegen aan de Haarlemmerstraat te midden van de rijke historie van de Jordaan. Vanuit Amsterdam Centraal Station loopt u in minder dan 10 minuten naar het hotel. Met deze centrale ligging zijn de grote musea, de hotspots van Amsterdam en historische bezienswaardigheden als het Anne Frank huis en het Koninklijk Paleis met de Dam binnen handbereik. Ook met de fiets van het hotel kan de stad worden verkend. ‘s Avonds kunnen de gasten genieten van het diner in het op jazz en soul geïnspireerde restaurant van het Art Hotel Dulac.